Zing & dans je Vrij!

Weekend stembevrijding, dans en ontspanning

Wil jij genieten van een weekend vol beleving, beweging, bevrijding en bezieling? Tot leven komen en opladen? Dan is dit weekend er voor jou!

“Het weekend bood me de gelegenheid om mezelf opnieuw te ontdekken en me te bevrijden van oude ballast. Ik beleef het als een startpunt voor mijn toekomst!”
– Fred –

Stembevrijding en dans zijn allebei prachtige manieren om te ontdekken wat er in jou leeft en alles daarin welkom te heten. Om het mysterie van het leven te ervaren, je te verbinden en je hart te openen. Doordat we twee aaneengesloten dagen de tijd hebben ontstaat er een veilige bedding waarin er nieuwe dingen kunnen ontstaan. Dit in combinatie met de rust, ruimte en heerlijke verzorging van deze plek maakt dit weekend tot een boost voor lichaam en geest.

Wat gaan we doen?
We gaan vrij-uit dansen, improviseren met klanken en elkaar ontmoeten in eenvoudige samenzang. Er is zowel ruimte voor stilte als voor uitbundigheid. We wisselen inspanning en ontspanning af. We zingen binnen en buiten. Ook is er voldoende tijd voor rust en heerlijk luieren.

Voor wie?
Je wilt het leven in al haar volheid (be)leven.
Je wilt je vrijer en meer onbevangen uiten.
Je wilt meer bezieling en vreugde ervaren in je leven en je werk.
Je wilt een weekend genieten, opladen en tot rust komen.
Je wilt je heerlijk laten verwennen, lekker dansen en naar hartelust zingen.

Zowel geschikt voor mensen die al ervaring hebben met stembevrijding als voor mensen die nieuw zijn. Ervaring met zingen of stembevrijding is niet nodig.

Locatie 2019
We zijn dit jaar te gast op een prachtige locatie in Vasse. “Het Balkon” is een volledig gerenoveerd klooster aan de rand van een wonderschoon natuurgebied. Het staat alom bekend vanwege de persoonlijke sfeer, warme inrichting en veelgeprezen keuken. We zullen de enige groep zijn die er dat weekend verblijft, en hebben het hele terrein tot onze beschikking, inclusief voor iedereen een eigen slaapkamer met badkamer. Verder is er een stilteruimte, een tuin met verschillende zitjes en sfeervolle werkruimtes. Een heerlijke plek om tot rust te komen, voluit te genieten en op te laden. Website: Het Balkon

“Het is een prachtig weekend waarin ik werd uitgedaagd om me intens te verbinden met mezelf, met wat er werkelijk in me leeft. Vanuit deze verbinding heb ik ook mooie ontmoetingen met anderen gehad. Stembevrijding en dans brengen mij bij mijn bron, bij wat waar is in mezelf. Voor mij is het enorm bevrijdend om dit te doen en ik zou het iedereen aanraden. De begeleiding is heel integer en liefdevol. In een veilige setting werd ik uitgedaagd om mijn lied te laten klinken, datgene wat er in mij leeft naar buiten te brengen. Ik vond het heel fijn om in al mijn kwetsbaarheid zo ontvangen te worden. Ik voelde vooral veel ruimte om er te mogen zijn en zoveel aandacht en warmte. Heel erg bedankt!
– Lila – “

Praktische informatie
Start: vrijdag 14 juni 2019 om 19.30 uur
Einde: zondagmiddag 16 juni 2019 om 16.00 uur
Locatie: Het Balkon te Vasse
Kosten: € 495,00

De begeleiding van dit weekend is in handen van stembevrijders Avelien Jansen en Evert Vos van Stembevrijding Groningen.

Als je interesse hebt of je hebt vragen, bel of mail gerust!

“Tegen iedereen die er over denkt om mee te gaan zou ik willen zeggen: Doen, gewoon doen! Het zijn dagen vol liefdevolle aandacht en helemaal voor jou; Waarin je je vrij gaat voelen om je eigen stem te laten horen en je danst die dagen zo dat je hele lichaam in beweging komt. Echt heerlijk! Jaren lang heb ik veel geslikt en heb ik mijn stem nauwelijks laten horen om maar geen woede over me heen te krijgen. En ik raakte mijn stem kwijt. Bij tijden letterlijk. In de loop van dit weekend ging mijn stem als vanzelf klinken, heel vol en sterk. Ik voelde me vrij èn ik werd gehoord!”
– Karin –