Evert Vos

Evert Vos

‘Vraag jezelf niet af wat de wereld nodig heeft.
Vraag jezelf liever af wat het is
waardoor jij tot leven komt en wat je gelukkig maakt
en breng dat in de wereld.
Want wat de wereld nodig heeft
zijn mensen die tot leven zijn gekomen.
Howard Thurman

Als kind zong ik dat het een lieve lust was. Onbezorgd, moeiteloos, speels en vrijuit. Zoals een kind dat doet. Lange tijd zong ik niet. Zo rond mijn zevende stopte ik er mee. Blijkbaar vond ik dat ik een serieuze jongen moest zijn.

In 2007 herontdekte ik mijn stem toen tijdens een intensieve training ineens oerkreten uit mijn keel naar buiten stroomden. Een ware ontlading. Bevrijdend! Ik werd gegrepen door de schoonheid en de kracht van de stem en ontdekte gaandeweg dat de stem een geweldige ingang vormt voor onze persoonlijke en beroepsmatige ontwikkeling. In mijn praktijk heb ik stembevrijding geïntegreerd in mijn activiteiten als loopbaanprofessional, coach en trainer. Zo kon mijn passie als stembevrijder samenvallen met mijn achtergrond als ‘mensenwerker’.

Stembevrijding vormt voor mij een krachtige en speelse ingang die bijdraagt aan meer innerlijke vrijheid, die uitnodigt om ruimte in te nemen en nieuwe stappen in leven en werk te zetten. Naast loopbaanbegeleiding bied ik diensten aan op het gebied van persoonlijk leiderschap, empowerment, effectieve communicatie en presentatievaardigheden. De programma’s stembevrijding nodigen uit om vrijuit te zingen en voluit te leven!