Jouw Stem Leeft !

Een dagworkshop stembevrijding

  • Verlang jij er naar om meer je eigen ruimte in te nemen?
  • Om meer vanuit jouw eigenheid in het leven te staan?
  • Te leven zonder het gevoel te hebben dat de handrem erop zit?
  • Jezelf vrijer te uiten en daarover minder onzeker te zijn?
  • Wil jij jouw volle potentieel aanboren?

Dan is de dagworkshop ‘Jouw Stem Leeft!’ echt iets voor jou!

‘Ik hervond mijn moed die ik diep had weggestopt. Een ervaring om te koesteren!’. Ralph

Aanpak
Je stem verkennen in een veilige sfeer in een kleine groep is een geweldige beleving. Het gaat niet om techniek, prestaties of ingewikkeldheden. De kracht zit in de eenvoud. Om mee te kunnen doen hoef je dan ook niet te kunnen zingen of een geoefende stem hebben. We doen eenvoudige bewegings- en ademhalinsoefeningen. Door oefeningen te doen met klanken en geluiden stemmen we spelenderwijs op onszelf en elkaar af. Dat schept een band en bied de gelegenheid om dichter bij jezelf te komen, bij je verlangens en bij datgene wat je weerhoudt om te doen wat je wil.

Stembevrijding gaat niet per definitie over zingen. Het gaat over jezelf bevrijden van dat wat jou gevangen houdt met je stem als instrument. Iedere keer dat je jezelf inhoudt, je woorden of je emoties inslikt, geef je jezelf onbewust de boodschap dat je er niet helemaal mag zijn. In deze dag nodigen we je uit om expressie te geven aan precies dat wat er in jou leeft, om zowel je kracht als je kwetsbaarheid te verwelkomen en niets af te wijzen. Dat zijn we niet gewend en is voor veel mensen spannend. Juist daardoor is het gevoel van opluchting en de ruimte die het geeft zo groot. Bovendien werkt het enorm verbindend want gezien en gehoord worden in wie we werkelijk zijn is een universeel verlangen dat iedereen herkent.

Onze aanpak is laagdrempelig en uitnodigend We combineren diepgang met lichtheid. Wij creëren een veilige ruimte waarin je mag zijn, experimenteren, spelen en plezier met elkaar kunt beleven. Een inspirerend en mooi proces.

‘Ik heb me nog nooit ergens zó ontspannen en vertrouwd gevoeld. Ik merk dat ik nu veel beter mijn ruimte kan nemen en dat mijn stem krachtiger en vrijer is geworden.’. Ada

Wat deze dag je oplevert
Je ontdekt waar jouw levensenergie stroomt en komt in contact met je gevoel. Je zult ervaren waar je toe in staat bent en vanuit vrijheid je eigen ruimte innemen. Als je de uitdaging aangaat, zul je verrast zijn door je eigen kracht en moedige stappen zetten die nog lang door zullen werken. Een cadeau voor jezelf!

  • Toegang tot je eigen levenslust en vitaliteit;
  • Je ben je bewust van wat jou tegenhoudt en zet daar stappen in;
  • Je (her)ontdekt je volle potentieel;
  • Je ervaart hoe bevrijdend het is om je eigen ruimte in te nemen;
  • Je leert hoe het is om voor jezelf te gaan staan.

Praktische informatie
Als gevolg van de coronacrisis worden momenteel geen groepsactiviteiten stembevrijding aangeboden.

‘Het is verbazingwekkend dat je in één dag met mensen die je niet kent, in zoveel vertrouwen, zoveel kunt uiten met behulp van je stem!’. Els