Verken je stem!

Een kennismaking met stembevrijding

Onder leiding van Evert Vos

Verlang jij er naar om jezelf meer te laten zien en horen? Zou je je vrijer en meer onbevangen willen uiten? Heb je van stembevrijding gehoord en wil je ervaren of dit iets voor jou is? Dan ben je van harte welkom bij de kennismakingsworkshop ‘Verken je stem’!

Stembevrijding gaat niet per definitie over zingen. Het gaat over jezelf bevrijden met je stem als instrument. Vaak zijn we gewend om onszelf in te houden, onze woorden of emoties in te slikken. Bij stembevrijding nodigen we je uit om expressie te geven aan wie jij bent, zowel in je kracht als in je kwetsbaarheid.

In deze kennismakingsworkshop werken we met eenvoudige bewegings- en ademhalingsoefeningen en verkennen op speelse wijze onze stem door te improviseren met klanken. Een uitnodiging om jezelf ongedwongen te uiten en vrij te klinken. Voor veel mensen ligt er een blokkade op hun stem en is het spannend om jezelf te laten horen. Wij nemen je mee op een speelse en laagdrempelige ontdekkingsreis waarin het accent ligt op plezier beleven en ervaren. Dat inspireert en verbindt. Velen ervaren daarin vrijheid en plezier. Ervaring met zingen is niet nodig.

Verken je stem is ook een prima manier om kennis te maken met mij en de manier waarop ik werk. Bijvoorbeeld als je benieuwd bent naar andere programma’s en eerst een keer wil ervaren wie ik ben en hoe ik werk.

‘Het is heel mooi om te zien dat er op zo’n eenvoudige wijze zoveel teweeg wordt gebracht.’. Anne

‘Nooit geweten dat ik mijn stem zo kon laten klinken!’. Jeanette

Praktische informatie
Ga naar Stembevrijding Groningen voor meer informatie en om je aan te melden.

Deze workshop kan ook op aanvraag worden gegeven. Dus als je zelf een groep mensen hebt voor wie een kennismaking met stembevrijding passend is neem dan contact met me op.

Als je op de hoogte wilt blijven van mijn activiteiten, meld je dan aan voor mijn nieuwsbrief.